tirsdag 15. september 2015

Premiere: The Maze Runner

Science-ficton i en apokalyptisk verden.
Fredag 18. september kl 20:00 er det premiere i Odda. Det er den andre filmen i serien Maze Runner 2 - Ildprøven (The Scorch Trials) - som vises for første gang.

Den første filmen het Labyrinten og var begynnelsen for Thomas og de andre lysningsboerene. De trodde de var reddet da de løste labyrintens gåte. Thomas var sikker på at han og de andre ville få tilbake sine gamle liv, men i stedet for frihet får de to uker på seg til å krysse Svimark, verdens mest utbrente område.


I den nye filmen møter Thomas (Dylan O'Brien) og hans nye venner deres største utfordringer til nå: Finne ledetråder om den onde og mystiske organisasjonen kjent som OND.

Dette er en science fiction film og har en gjennomgående mørk stemning og skrekkelementer. Den har derfor fått 12 års aldersgrense. 

Ut av boken til James Dashners fra 2009 skapte regissør Wes Ball et spennende apokalyptisk univers. Hva vi kan vente oss i denne nye filmen kan vi se en smakebit av i denne traileren.Men hva tenker Wes Ball om oppbyggingen av hovedkarakterene i filmen? Det kan du lære litt om ved å se dette intervjuet med han:Og hvordan jobber de på settet - under innspillingen av filmen? Det kan du se litt av i denne Behind the Scene-filmen. Alt tegner til å bli en actionfylt filmpremiere i Odda på fredag 18. sept!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar