onsdag 9. september 2015

WendyeffektenSkal Linn Skåber nok en gang gjøre oss flaue?
På fredag er det nok en norsk premierefilm. Denne gang er det Linn Skåber som har hovedrollen i filmen om Wendy Effekten. Handlingen er fra det harde gangstermiljøet på Bøler, hvor hun spiller den prostituerte Wendy.

Her finner vi Økokrims ferske, men svært ambisiøse, etterforsker Svenn Krøvel. 

Kort om filmen
Bølers skyggeside har sitt eget velsmurte økosystem, hvor enhver kriminell har sin funksjon. Men plutselig fordufter likviditeten fra systemet, og markedet står på randen av tidenes crack. I et miljø som skriker etter intravenøs cashflow, jakter alle på den mystiske bankieren - den eneste som har fingeravtrykket som kan åpne slusene igjen.

I sentrum av jaktlaget finner vi Økokrims ferske, men svært ambisiøse, etterforsker Svenn Krøvel, som nokså ufrivillig må samarbeide med den selvtitulerte “Kongen av Østkanten”, Kripos-etterforskeren Sylfest Dreyer.

Sylfest har selv et hav av konkurrerende agendaer – og Svenn mister fort kontrollen over etterforskningen. Ikke minst etter møtet med sjarmbomben Wendy, Bølers eneste luksusprostituerte.
Wendy drømmer om et liv langt borte fra Bøler, og med bankieren som fast kunde, har hun et klart fortrinn i jakten på pengene - bare hun er villig til å gå langt nok. Wendy har en nesten lammende effekt på menns vilje og åndsnærværelse, og kan distrahere selv den mest hardbarkede. Eller Økokrim-etterforsker.

Wendy effekten er et kappløp mot tiden. Hvem finner bankieren eller fingeren hans først? Hvem får fingrene i Wendy? Og kan Bøler reddes fra skjebnen som et norsk Hellas?

Filmen er morsom med mye situasjonskomedie….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar