mandag 21. desember 2015

Herfra til Flåklypa

Solan, Ludvig og Emanuel Desperados er tilbake på Odda kino med premiere den 25. desember. 
Kjell Aukrust sitt univers er allemannseie i Norge. Med Solan Gundersen, Ludvig og en herlig samling originale karakterer har de erobret folkesjela vår. Det er derfor en stor glede å kunne presentere den nye spillefilmen: Herfra til Flåklypa.

Dette er en fantastisk film som vi anbefaler på det varmeste.
"Filmen handler om det tradisjonelle Osteløpet hvor alt kan skje. Endelig skal det avgjøres hvilken bygd som er best. Solan er så sikker på at de vinner at han i all hemmelighet har veddet bort både Reodor Felgens verksted og huset de bor i, men Slidre stiller med meieribestyrer Kleppevold som gjør hva som helst for å vinne.  
Det skjer en del uforutsette ting underveis. Så alt kan skje. Det kan like godt være Slidre som går av med seieren. Og hva skjer da?"
Filmen har premiere i Norge allerede 1. juledag og vi viser den på Odda kino samme dag. Premierebilletter sikrer dere på denne nettsiden.

Her kan dere se den første traileren fra filmen.Flere trailere
Denne filmen har noe for alle. Humor, snert, historie, galskap, spenning og fantastisk animasjon. Det ligger an til å bli en stor familiedag på kinoen i og med at dette er en film med humor og alvor som passer for alle alderstrinn.

Her kan dere se den andre traileren til filmen.Dette er den andre animasjonsfilmen fra Maipo Film og Rasmus A Sivertsen med handling fra Kjell Aukrust Flåklypa-Univers. Det er imponerende hva dette norske animasjonsmiljøet skaper. 

Her er enda flere detaljer fra filmen dere kan oppleve i romjula.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar