fredag 23. oktober 2015

James Bond show & premiere

Stort musikkshow og premiere på ny film i Odda kino 30. oktober fra kl. 18:00  
Ja - det stemmer. Det blir verdenspremiere på James Bond sin nye film Spectre fredag 30. oktober. Denne sjansen ønsker vi på kinoen å gjøre noe med. Derfor får vi besøk av en rekke kreative og dyktige Oddinger.

Stort show med musikk, kåseri, action, humor, samtaler og avsløringer. Eller hva sier du til at Britisk sikkerhetstjeneste har vært i Odda for å likvidere angivere?

torsdag 22. oktober 2015

Hadde Back To The Future 2 rett?

I Back To The Future 2 predikeres en del fremtidsvisjoner. da vi viste filmen på Odda kino sist onsdag hadde jeg en gjennomgang av 8 predikasjoner for fremtiden.

Her finner dere link til ulike løsninger og visjoner for den fremtiden filmen skisserte.

1: Flyvende skateboard. 2: Videofilm på brillene. 3: Videosamtale på TV. 4: Gammelt dataspill kablet kontroller. Ungene i fremtiden kommenterer at det ikke er trådløst. 5: De finner informasjon om klokketårnet på en håndholdt datamaskin med skjerm (tablet). 6: Nike joggesko som snører seg selv. (Det var også en jakke som tørker og tilpasser seg størrelsen til brukeren). 7: Robot som fyller bilen med drivstoff. 8: Fingeravtrykket åpner døren tilhjemmet og lyset skrus påslik brukeren har programmert.  

1: Lexus har lagd et brett som bruker magnetisme.
2: Microsoft lanserte i år Hololens. Briller med dataskjermer. Det samme har Google glasses og selvsagt Facebook Ocolus.
3: Skype, Facetime, Hangout, Lynx osv.
4: Xbox, Playstation og Nintendo
5: Ipad, Samsung osv.
6: Nike har faktisk lagd denne skoen og den ble lagt ut på nett sammen med Michael Fox 22. oktober 2015. Her er de tekniske forklaringen fra Forbes - lagt ut for to dager siden.
7: Tesla har selvsagt dette klart allerede i slutten året.
8: Fingeavtrykket vårt har vært i bruk i mange år allerede. iPhone, flyplasser, digitale pass osv.

Fremtiden er her :-)torsdag 15. oktober 2015

Back To The Future - 30 år etter

Gjenopplev filmen ved å reise 30 år tilbake i tid - og deretter inn til vår egen fremtid.
Onsdag 21. oktober 2015 skal vi sammen reise tilbake til 1985. Bli med oss og gjenopplev filmen Back To The Future 2. Sitt sammen med oss i salen på Odda kino den dagen Marty og Doc programmerer sin bil og reiser inn i fremtiden.

De lander nemlig nøyaktig på datoen onsdag 21. oktober. 2015. Gjenopplev deres reise inn i fremtiden. Stemmer det?

Odda Kino er stedet for å oppleve film sammen.Slik ser det ut i filmen.Vi gleder oss til å se dere på onsdag!