mandag 30. november 2015

Mat, krim og kjærlighet i Burnt

Film for matglade folk på Odda kino.
Fredag 4. desember kan dere oppleve filmen du aldri vil glemme. Babettes gjestebud har fått sin like.

Rollelisten er spekket med stjerner: Bradley Cooper, Sienna Miller, Uma Thurman, Emma Thompson, Alicia Vikander (En kongelig affære), Lily James (Downton Abbey), Daniel Brühl (Inglourious Basterds), Omar Sy (De urørlige), Matthew Rhys (Brothers and sisters).

Hva syns vi om filmen?


torsdag 26. november 2015

Tom Hanks og Steven Spielberg

Tom Hanks og Steven Spielberg i episk samarbeid. 
Tom Hanks og Steven Spielberg har tidligere samarbeidet med storfilmer som The Terminal, Saving Private Ryan og Catch Meif You Can.

Nå kommer storfilmen Bridge of Spies. Handlingen er lagt til den kalde krigen og utspiller seg i Berlin. Hanks spiller en megler som forhandler om utlevering av en amerikansk spion. Men hva ligger bak historien som fortelles?

onsdag 4. november 2015

1/2 pris på kino

Fire nye filmer til 1/2 pris - Odda kino 7. november 2015 - velkommen.
– Vi har laget verdens ondeste barnekarakter. Det er en jente som bare er ond, Mugg heter hun. Vi har hatt lyst til å utfordre barns oppfatninger, og vise dem at det ikke er alle onde som blir snille til slutt, forteller manusforfatter Harald Rosenløw Eeg.

Dette finner vi i et intervju som NRK har gjort med Harald Rosenløw Eeg. Han er manusforfatter til filmen Julekongen – full rustning.