tirsdag 19. januar 2016

Utenomjordiske - eller noe vi alle har?

Snåsamannen blir en film som får deg til å tenke - alternativt - er det mulig? 
Snåsamannen er blitt debattert opp og ned i norske medier. Hva er det med denne mannens gudsbenådede egenskaper? Er det mulig? Er det han, eller er det noe annet? Møtet mellom mennesker eller en urjraft som kanaliseres?

Endelig ble det laget dokumentar film om Snåsamannen.

Joralf Gjerstad kalt Snåsamannen er kjent for sin synskhet sin kraft og sine evner for å kunne helbrede og hjelpe mennesker som trenger det. Han har bodd mesteparten av sitt liv i Snåsa og kalles på folkemunne «Snåsakallen».Allerede som barn ble han klar over sine evner og har vunnet stort ry for sine helbredende evner. Gjerstad bestemte seg tidlig for aldri å ta betalt for å hjelpe andre. Han mente at hvis han tok betalt ville han miste evnene sine.

Han er nå 89 år gammel, men er fortsatt aktiv. Han har hjulpet over 50.000 frem til nå. Det sier litt om mannen.

For si som kultursjefen sier: "Han er helt magisk den mannen".
Dette er en film som får deg til å tenke: Er det mulig? Er det feler av oss som har denne egenskapen? Hvordan kan vi finne ut av det?Foruten denne filmen har han også gitt ut flere bøker som dere kan finne på Odda bibliotek:
Med varmt hjerte og varme hender (2000, skrevet av Arvid Erlandsen), Det godes vilje - minner fra liv og virke (2004) og Å stå i lyset (2006) er bøker som handler om hans liv. Ingar Sletten Kolloens bok om ham - Kraften som helbreder - utkom i 2008.2008.

I denne dokumentaren fra Tv Norge kan du bli enda bedre kjent med Joralf.

A


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar