mandag 18. april 2016

Variert uke på Odda

Anders Baasmo som leder for mottaket i filmen Welcome To Norway vises på Odda kino. 
Odda kino er back in business og har hatt knirkefri visning av filmer hele uke 15. Nå er uke 16 straks i gang og vi kan by på flere gode filmer.

Welcome To Norway
Dette er en aktuell film for Odda som både har asylsøkere og flyktninger boende i kommunen. Vi kan nok ikke vise til tilsvarende uansvarlig behandling av regelverk og mennesker som det Anders Baasmo Kristiansen viser i sine rolle som mottaksleder, men smilet og kommer frem.

I tillegg er det flere gode problemstillinger som løftes frem og gjør at du forstår litt mer av den kompleksitet dette kompetansefeltet må håndtere.Odda samfunnet ble satt på prøve da vi i forrige uke opplevde den tragiske ulykken i Tyssedal. Samarbeid mellom mottak, flyktninger, kommune og redningsetaten ha vist oss at språk, ferdigheter og kultur henger sammen.

Dette er en film som belyser det samme og får deg til å tenke.

Jungelboken
Endelig er den nye versjonen av den klassiske tegnefilmen fra Disney kommet. Her vil dere få oppleve strålende animasjoner, lun humor og all den herlige musikken som har gjort Mowgli så kjent og kjære for generasjon på generasjon.

Med denne nye versjonen er det nye generasjoner som skal få oppleve jungelguttens møte med jungelens lov: Å være der du er - og ikke være der - hvor du egentlig ikke er. For om du glemmer hvor du er!?!?! da kan det gå deg galt og noe spiser deg opp!

Grand hotell
Atle Antonsen har fått strålende kritikker for sin innsats som karakterskuespiller. Filmen har ingen aldersgrense, men viser en alkoholisert forfatter som gradvis bygger opp en relasjon med sønnen til en av de som jobber ved hotellet.

Vi vil nok ikke si at dette er en barnefilm, og for de som venter seg komikeren Atle Antonsen blir skuffelsen stor. Dersom du vil få gode skuespillerprestasjoner og norsk film på det beste kan vi så absolutt anbefale å få med seg denne filmen - som er filmet på Grand Hotell i Oslo.

Det er med andre ord mye å glede seg over på Odda kino den kommende uken. Velkommen skal du være!


Billetter sikrer du deg her
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar