fredag 1. april 2016

Tekniske problemer løses!

Teknisk feil gir ny læring og viktig kunnskap. 
Hva skjer om strømmen på Rådhuset forsvinner? Mange datamaskiner blir automatisk oppdatert ved neste oppstart. Mange har glemt passordet. Sikkerhetssystemer må restartes. Noen innstillinger var kanskje ikke lagret. Aggregatene fungerte som de skulle, men kapasiteten var kanskje ikke god nok?

Mye kan skje og derfor ble det på mandag 28. mars gjennomført en prøvestans.

Da virket ikke filmfremviseren på Odda kino lenger. Ville ikke starte. Stum. Svart. Død. ødelagt, men HVA?Vi fant feilen først på onsdag. Hovedkortet var kortsluttet. Nytt kort var ikke på lager i Norge. bestillingen kom seint. Forsendelsen gikk for for seint. Kortet kommer ikke til Odda før på lørdag.

Resultatet av prøven på strømbrudd er viktig lærdom. Hovedkortet kan ryke. Utstyret må testes med en eneste gang. Bestillinger må sendes umiddelbart. Expressleveranse må prioriteres. Vi må bruke våre egne kommunikasjonskanaler.

Håper dere blir klokere og kan leve med at vi ikke viser film på kinoen før over helgen. Da er det til gjengjeld to norske filmer: Grand Hotel med Atle Antonsen i hovedrollen OG Welcome to Norway med Anders Baasmo Christiansen i hovedrollen.

Så topper vi det hele med en søndagsvisning av Superman V. Batman.

Billetter sikrer du deg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar